time-900px12

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Boikotti vaikuttamiskeinona

26.4.2015 @ 11.00 - 13.00

ICAHD Finlandin puheenjohtaja Bruno Jäntti puhuu Suomen sosiaalifoorumissa sunnuntaina Boycott, Divestment and Sanctions -liikkeestä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista kampanjoida palestiinalaisten ihmisoikeuksien ja itsemääräämisoikeuden puolesta.

Boycott, Divestment and Sanctions, BDS, on kansainvälinen kampanja, jossa myös ICAHD Finland on mukana. BDS-liike on yli 170 palestiinalaisen toimijan tukema kampanja, joka lisää kansainvälistä painetta, jotta Israel taipuisi noudattamaan kansainvälisen oikeuden sille asettamia velvollisuuksia.

BDS-liike vaatii, että Israelin on kansainvälisen oikeuden velvoittamana lakkautettava vuonna 1967 valloittamiensa alueiden sotilaallinen miehitys ja kolonisaatio, purettava Länsirannalle rakentamansa laiton muuri, tunnustettava Israelin arabit täysivaltaisiksi ja tasa-arvoisiksi kansalaisiksi ja kunnioitettava, suojeltava ja edesautettava palestiinalaisten pakolaisten oikeutta palata koteihinsa ja omistamilleen maille.

Boikottiliike on vaikuttamisen muoto, jossa jokainen voi olla mukana. Bruno Jäntti kertoo, kuinka jokainen meistä voi vaikuttaa oikeudenmukaisen ja kestävän rauhan syntymiseen.

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!

http://www.icahd.fi/

Mikä Suomen sosiaalifoorumi?

Sosiaalifoorumi kokoaa yhteen erilaiset yhteiskunnalliset liikkeet ja verkostot ja herättää keskustelua ajankohtaisista globaaleista sekä paikallisista yhteiskunnallisista aiheista.

Sosiaalifoorumi on osa maailmanlaajuista sosiaalifoorumi-liikettä ja noudattaa Maailman sosiaalifoorumin periaatteita. Kaikkiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Lisätietoa Suomen sosiaalifoorumista:
www.sosiaalifoorumi.fi

Tiedot

Päivämäärä:
26.4.2015
Aika:
11.00 - 13.00

Tapahtumapaikka

Sosiaalifoorumi, Arbis, luokkahuone 33
Dagmarinkatu 3
Helsinki, Suomi
+ Google Map
Siirry sivun alkuun