Tiedote: Suomessa osoitetaan jälleen mieltä Gazan vapauttamiseksi

Suomessa osoitetaan jälleen mieltä Gazan vapauttamiseksi

HELSINKI, 6.8.2014. Jo viides viikottainen Näpit irti Gazasta -mielenosoitus järjestetään lauantaina 9.8. Helsingissä. Tapahtumaan odotetaan nimekkäitä puhujia ja noin tuhatta osanottajaa. Myös Turussa osoitetaan mieltä samaan aikaan.

Mielenosoituksilla osoitetaan tukea hyökkäyksen uhreille ja vastustetaan Gazan saartoa ja Gazan ja Länsirannan miehitystä, sekä vaaditaan Suomea lopettamaan asekaupat Israelin kanssa.

Puhujiksi ovat toistaiseksi varmistuneet Vasemmistoliiton puheenjohtaja Paavo Arhinmäki, Palestiinalaisten siirtokuntayhdistyksen puheenjohtaja Sadek Elwan sekä ICAHD Finland -järjestön Syksy Räsänen.

Tapahtuma alkaa kello kolmelta puheilla ja hiljaisella hetkellä Eduskuntatalon edessä. Sen jälkeen mielenosoittajat kulkevat keskustan halki Simonkadulle. Siellä, lähellä Israelin suurlähetystöä, lasketaan seppele Gazan uhreille ja lauletaan Satumaa-tango suomalais-palestiinalaisena sovituksena.

Mielenosoituksen järjestävät Palestiinalaisten siirtokuntayhdistys ja Israeli Committee Against House Demolitions (ICAHD) Finland.

Lisätietoja:

Sadek Elwan
Palestiinalaisten siirtokuntayhdistys ry.
http://www.palcif.com
sadek.elwan@gmail.com
046 5500989

Syksy Räsänen
ICAHD Finland ry.
http://www.icahd.fi
syksy.rasanen@iki.fi

Tapahtuman Facebook-sivu:
https://www.facebook.com/events/830096070335822/

Vastaa

Siirry sivun alkuun