Rakennusleiri 2018

Haku ICAHDin lokakuun rakennusleirille ja kiertueelle on päättynyt

  • Leiri ja kiertue pidetään lokakuussa 2018.
  • Ne ovat on osa väkivallatonta vastarintaa palestiinalaisalueiden miehitystä vastaan.
  • Osallistumme konkreettiseen toimintaan sekä tutustumme tilanteeseen ja toimijoihin paikan päällä miehitetyllä Länsirannalla ja Israelissa.
    Isäntämme Rasheed Jordanin laakson solidaarisuuskampanjan keskuksen edessä.

RAKENNAMME miehitetyllä Länsirannalla Jordanin laaksossa ekologisen yhteisökeskuksen yhdessä Jordanin laakson solidaarisuuskampanjan kanssa. Se palvelee 15 pientä palestiinalaista yhteisöä, jotka kamppailevat pysyäkseen kodeissaan miehitysjoukkojen yrittäessä häätää heitä. Vietämme Jordanin laaksossa kolme päivää, tutustumme paimentolaisperheiden olosuhteisiin ja saamme tietoa kotien tuhoamisesta ja palestiinalaisten häätämisestä.

KERÄÄMME oliiveja kylässä Länsirannalla Torat Tzedek-järjestön rabbi Arik Aschermanin johdolla. Asumme kylän palestiinalaisperheiden kanssa kolme päivää ja opimme heidän kamppailustaan pitää kotinsa ja saada takaisin maansa.

OPIMME lisää eri aiheista Bethlemissä, missä yövymme neljä yötä hotellissa. Opintomatkoilla tutustumme Miehitettyjen Palestiinalaisalueiden ja Israelin tilanteeseen Jerusalemissa, Hebronissa, Bethlehemissa, Negevin autiomaassa, Jaffassa ja Tel Avivissa. Tapaamme miehitystä vastustavia israelilaisia ja opimme kestävän ja oikeudenmukaisen ratkaisun edellytyksistä.

LEIRIN HINTA on 1060€, Se kattaa kattaa kaikki ohjelman kulut: ruoan, majoituksen, opintomatkat ja materiaalit. Leirimaksu ei kata lentoja, matkustusta Jerusalemiin ja takaisin, eikä käyttörahaa matkalle. Osallistujat ovat vastuussa omista vakuutuksistaan.

ICAHDilla on paljon kokemusta rakennusleirien ja kiertueiden järjestämisestä ja rabbi Arik Ascherman on toiminut isäntänä vieraille kaikkialta maailmasta. Lisätietoja leiristä englanniksi löytyy osoitteessa icahd.org/rebuilding-camp.

Haku vuoden 2018 leirille on päättynyt, ICAHD Finland kiittää kaikkia leirille hakeneita. Ilmoitamme seuraavasta ICAHD rakennusleiristä, kun se on ajankohtainen.

Nähdään lokakuussa!

 

Siirry sivun alkuun