Haku tämän vuoden ICAHD:in jälleenrakennusleirille on alkanut!

Haku tämän vuoden ICAHD:in jälleenrakennusleirille on alkanut!

Tervetuloa ICAHD:in kolmannelletoista jälleenrakennusleireille, joka järjestetään miehitetyillä palestiinalaisalueilla 19.7. – 3.8.2015. ICAHD:in leirillä kansainväliset vapaaehtoiset, palestiinalaiset ja israelinjuutalaiset jälleenrakentavat Israelin tuhoaman palestiinalaisperheen kodin. ICAHD:in jälleenrakennusleiri on osa paikallista väkivallatonta poliittista vastarintaa Israelin sotilasmiehitykselle.

Jälleenrakentamisen ohella leiriohjelmaan kuuluu lukuisia opastettuja vierailuja eri puolilla miehitettyjä palestiinalaisalueita ja Israelia, luentoja ja esitelmiä konfliktin asiantuntijoilta, poliittisen aktivismin työpajoja ja keskustelua. Leiriläiset näkevät miehityksen todellisuuden ruohonjuuritasolla ja saavat ainutlaatuisen tilaisuuden tavata paikallisia ja kansainvälisiä järjestötoimijoita.

Leirimaksu on 1425 euroa. Leirimaksuun sisältyy majoitus, ruokailut, leirin koulutuksellinen anti oppimateriaaleineen ja opastetut vierailut. Leirimaksu ei kata lentolippuja.

ICAHD Finland järjestää varainkeruutilaisuuksia, joilla katetaan osa osallistujien leirimaksuista. Leiriläisiltä edellytetään englannin taitoa.

Leiristä kiinnostuneita pyydetään lähettämään vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen brunojantti@yahoo.com. Hakemuksesta pitää selvitä, miksi haluaa leirille ja onko aiempaa kokemusta Israel/Palestiina -aiheisesta poliittisesta tai humanitaarisesta työstä.

Hakemukset tulee jättää 7.5.2015 mennessä. Otamme sen jälkeen yhteyttä kaikkiin hakijoihin.

Valituilta hakijoilta pyydetään 50 euron panttimaksu.

Lisätietoa leiristä löytyy ICAHD:in kotisivuilta.

Siirry sivun alkuun