Asekauppakampanja

Osallistumiskeinot

ICAHD Finland kerää tunnettujen tieteen, taiteen ja politiikan vaikuttajien nimiä vetoomukseen, jossa vaaditaan Suomen ja Israelin käymän asekaupan välitöntä lakkauttamista. Voit ehdottaa meille mahdollisia allekirjoittajia ja/tai lähestyä tuttujasi, jotka lukeutuvat edellä mainittuun kategoriaan. Katso kaikki vetoomuksen allekirjoittaneet täältä.

  • Levitä materiaalia Suomen ja Israelin asekaupoista. Tue Suomen ja Israelin asekaupan lakkauttamiseen tähtäävää toimintaamme levittämällä sivuillamme olevaa materiaalia sähköpostitse, facebookissa (kts. ICAHD Finlandin Facebook-ryhmä) tai muulla keinoin.
  • Ota yhteyttä suurimpiin tiedotusvälineisiin ja vaadi uutisointia Suomen ja Israelin käymästä asekaupasta. Tiedotusvälineiden yhteystiedot saat parhaiten niiden omilta Internet-sivuilta. Ota yhteyttä mahdollisimman moneen mediaan ja yksittäiseen toimittajaan.
  • Jos haluat edellä mainittujen keinojen lisäksi osallistua aktiivisemmin ICAHD Finlandin asekauppakampanjaan, ota meihin yhteyttä ja kysy vapaaehtoistoiminta-ohjelmastamme.

Taustamateriaalia Suomen ja Israelin asekaupasta

Leave a Reply

Scroll to top