Auta rakentamaan yhteisökeskus Palestiinaan!

ICAHD järjestää kesällä 2017 rakennusleirin Jordanin laaksossa miehitetyllä Länsirannalla ja Negevin autiomaassa Israelissa. Molemmilla alueilla Israel yrittää ajaa palestiinalaiset pois mailtaan ja ottaa ne vain juutalaisten käyttöön. Israel tuhoaa palestiinalaisten koteja liki päivittäin. Viime vuonna Israelin miehitysjoukot tuhosivat Länsirannalla 1 089 rakennusta, ja vuoden 1967 jälkeen Israel on tuhonnut liki 50 000 rakennusta Miehitetyillä palestiinalaisalueilla. Mutta palestiinalaiset eivät luovuta, vaan rakentavat kotinsa uudelleen.

ICAHDin rakennusleirillä palestiinalaiset, israelilaiset ja kansainväliset aktivistit rakentavat ekologisen yhteisökeskuksen Jordanin laaksoon miehitetylle Länsirannalle. Keskukseen tulee kokoontumistiloja asukkaille, mm. nuorten ja naisten ryhmiä varten. Negevissä Israelissa aktivistit rakentavat kylään vesiputken ja lapsille leikkikentän sekä tekevät muita kyläläisten valitsemia rakennustöitä. Samalla kun ICAHDin rakennusleiri tukee palestiinalaisia, se on Israelin miehitystä vastustavaa väkivallatonta poliittista vastarintaa.

Leirikuva ICAHD UK 2015 hieman parempi

Kuvat: ICAHD UK:n kuvia vuoden 2015 jälleenrakennusleiriltä.

Voit tukea ICAHDin rakennusleiriä ja yhteisökeskuksen ja muiden kohteiden rakentamista lahjoittamalla sopivaksi katsomasi summan ICAHD Finlandin tilille: Nordea FI27 1228 3000 0126 80. Käytä maksaessasi viitenumeroa 1232.

Lämmin kiitos tuestasi!

ICAHD Finland

Lisätietoja voi kysyä osoitteesta: icahd@icahd.fi

http://www.icahd.fi/

Rahankeräyksen toimeenpanon lupanumero on RA/2016/907, myöntänyt Poliisihallitus. Lupa on voimassa 1.1.-31.12.2017 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.